De voordelen van een aangepaste winterjas | ZorgVrij | Aangepaste Kleding - Zorgvrij

Nieuws & Blogs

Blijf op de hoogte van ZorgVrij en lees hier onze meest recente blogs en nieuwsberichten.
09 nov 2020

De voordelen van een aangepaste winterjas

Binnenkort is het alweer winter. Daarom is het nu een goed moment om een nieuwe winterjas aan te schaffen. Zo bent u goed voorbereid tegen de kou. Bij ZorgVrij helpen wij hier graag bij met onze winterjassen die de gebruiker optimaal beschermen tegen de kou. Ook zijn onze winterjassen aanpasbaar en in diverse uitvoeringen beschikbaar. In deze blog vertellen we u graag meer over de voordelen van onze aangepaste winterjassen.

  1. Standaard winterjas
  2. Winterjas met een aangepaste lengte aan de achterkant
  3. Winterjassen met een aangepaste rits
  4. Luxe jas voor dames
  5. Van zomerjas naar winterjas

  6. 1. Standaard winterjas

    We beginnen de blog graag met onze standaard winterjas. Dit is een geschikte optie wanneer u op zoek bent naar een winterjas die snel en gemakkelijk aan te trekken is. De achterkant is namelijk volledig te openen met de handige klittenbandsluiting. Het model van deze jas valt tot kniehoogte. Onze winterjas is beschikbaar in zes kleuren en diverse maten, zodat er altijd een jas is die bij de gebruiker past. Wanneer u op zoek bent naar een jas die u snel nodig heeft is dit de beste optie. We hanteren een levertijd van 1-3 werkdagen.

    2. Winterjas met een aangepaste lengte aan de achterkant

    Naast de standaard winterjas hebben we diverse modellen die in lengte aanpasbaar zijn aan de achterkant. Zo kunt u bij de juiste jas aangeven hoeveel extra stof u wilt. Een korte winterjas kan bijvoorbeeld naar wens aangepast worden naar een lange winterjas. Een mooi voorbeeld hiervan is ons Anorak model. Ook dit model is te bestellen in verschillende kleuren. Bij de aangepaste jassen hanteren wij een levertijd van 2 tot 3 weken.

    3. Winterjassen met een aangepaste rits

    In ons assortiment winterjassen vindt u verschillende uitvoeringen. Een belangrijk onderdeel waar u een jas op kunt uitzoeken is de rits. De rits moet makkelijk te gebruiken zijn en biedt comfort bij koude temperaturen. Wanneer u voor een lange rits kiest, raden wij de Lina aan. Bij een korte rits is de Anorak de beste optie.

    4. Luxe jas voor dames

    De luxe dames jas is gemaakt van 100% polyester. Deze stof biedt veel bescherming tegen de kou in de winter. Naast de modieuze look kan de achterzijde helemaal geopend worden met de klittenbandsluiting. Deze jas kan van voren naar achteren worden aangekleed, waardoor het niet meer nodig is om de armen op te tillen.

    5. Van zomerjas naar winterjas

    Naast de collectie winterjassen biedt ZorgVrij ook diverse zomerjassen aan. Deze zomerjassen kunnen voor u op maat gemaakt worden. Door de voering aan te passen maken wij de zomerjassen warmer, waardoor ze perfect zijn voor in de winter. Ook bij deze modellen zijn meerdere maten, kleuren en lengtes beschikbaar.

    Bent u op zoek naar een bijpassende winterjas?

    Zoals u heeft gelezen zijn er veel verschillende opties wanneer het aankomt op een aangepaste winterjas. Wanneer u niet zeker weet welke jas het beste past bij uw voorkeuren, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag met het uitzoeken van de perfecte jas. Naast winterjassen bieden wij ook Hansops, Body’s en andere kleding aan.

Lees ook deze interessante artikelen eens

externalId=zorgvrij-blogs-detail-1.1.2.1.2.1.1&filter[active]=1