Betalingen - Zorgvrij

Betalingen

Lees meer over de betaalopties die ZorgVrij aanbiedt

iDEAL

Bij ZorgVrij kunt u gemakkelijk via iDEAL betalen. iDEAL is een betaalmethode waarmee u, uw online aankopen snel en veilig kunt afrekenen via uw eigen bank. Het bedrag wordt direct van uw rekening afgeschreven. ZorgVrij ontvangt van uw bank bericht dat de bestelling is betaald.

Met iDEAL kunt u betalen als u gebruik maakt van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank, Van Lanschot Bankiers en Triodos Bank.

Bankcontact/Mistercash

Bancontact, voorheen bekend als Mister Cash, is de populairste online betaalmethode in België. Met Bancontact bieden wij onze klanten een manier om te betalen via uw eigen vertrouwde en beveiligde bankomgeving.

Creditcard

Creditcardbetalingen zijn laagdrempelig, omdat er geen saldo is vereist om een aankoop te doen. Daarnaast zijn producten die online zijn gekocht met een creditcard, minimaal 180 dagen verzekerd tegen schade, verlies en diefstal. Een fijn betaalmiddel voor de online consument.

Factuur

In de zorg heeft men vaak te maken dat zorgverleners niet gemachtigd zijn om te betalen. ZorgVrij biedt daarom de mogelijkheid om middels een factuur te betalen. U zult deze factuur bij uw bestelling vinden. De betaling dient binnen 30 dagen na het plaatsen van de bestelling te worden betaald. Vermeld bij uw betaling: uw factuurnummer.

Rekeningnummer ZorgVrij: NL47 RABO 0191 8930 48