Over Ons

Wie is ZorgVrij?

ZorgVrij is een ambitieus en ondernemend bedrijf dat zich specialiseert in aangepaste kleding binnen de zorg. ZorgVrij is opgericht door Bas Swinkels, met als doel het verbeteren van de zorg in Nederland. Deze ambitie is ontstaan vanuit zijn opleiding Marketing & Communicatie aan de Johan Cruyff University en stages binnen de zorg, in combinatie met eigen ervaringen in de thuissituatie. Een van de belangrijkste knelpunten binnen de zorg is dat zowel de zorgvrager als de zorgverlener de persoonlijke zorg als te zwaar ervaart. Dit probleem zal vanwege de vergrijzing blijven toenemen. Om deze reden is ZorgVrij opgericht, want ook mensen met een beperking moeten comfortabel gekleed kunnen worden. Ons team staat u dagelijks graag te woord met persoonlijk advies en goede service.

Waarom aangepaste kleding?

Steeds meer mensen krijgen te maken met een lichamelijke of geestelijke beperking. De dagelijkse zorg is voor deze mensen vaak erg inspannend. Subtiele aanpassingen en extra sluitingen zorgen er voor dat ieder mens, van jong tot oud, comfortabel verzorgd en aangekleed kan worden. ZorgVrij maakt een einde aan het dilemma dat aangepaste kleding niet oogt. Wij bieden moderne, doordachte, functionele en gebruiksvriendelijke kleding. Iedereen die zorgbehoevend is, verdient het om pijnvrij te worden aan- en uitgekleed. De kleding van ZorgVrij maakt dit mogelijk. Een verademing voor zowel de zorgvrager als de zorgverlener.

Speerpunten ZorgVrij

veertjelijst Vermindering van de fysieke belasting van de zorgvrager
veertjelijst Verhoging van de zelfredzaamheid van de zorgvrager
veertjelijst Efficiënte, comfortabele, functionele en doordachte kleding
veertjelijst Kleding van hoogwaardige kwaliteit
veertjelijst Tijdsbesparing tijdens de verzorging
veertjelijst Aangepaste kleding die oogt als normale, moderne kleding
veertjelijst Zeer scherpe prijzen t.o.v. concurrenten
veertjelijst Persoonlijke service voor zorginstanties
veertjelijst Uitgebreide informatie over de producten

Wat kunt u van ons verwachten?

U kunt van ons een uitgebreid assortiment van aangepaste kleding van hoogwaardige kwaliteit verwachten. Kleding die uw man, vrouw, familielid of cliënt comfort biedt, ook tijdens de verzorging. Daarnaast kunt u rekenen op onze persoonlijke service. Afdelingen binnen een zorginstantie kunnen rekenen op een presentatie over de aangepaste kleding.

Wij hopen dat u een aangenaam verblijf heeft op onze zorg webshop.