Nieuwe producten - Zorgvrij
Filter
X
Alles
Alles
Alles
Alles
€ 102,00 - € 190,00
Verfijn jouw keuze
Geen filters geselecteerd
Categorie
X
Prijs
X
Model
X
Type
X
Uitvoering
X
ZorgVrij specialiseert zich in aangepaste kleding voor zorgbehoevende mensen. Kleding met subtiele aanpassingen en extra sluitingen zorgt ervoor dat ieder mens, van jong tot oud, comfortabel verzorgd en aangekleed wordt. Met aangepaste kleding wordt zowel de zelfredzaamheid van cliënten als de fysieke belasting van zorgverleners tijdens de dagelijkse handelingen van aan- en uitkleden verbeterd. ZorgVrij biedt u een ruim assortiment moderne, doordachte, functionele en gebruiksvriendelijke aangepaste kleding. Aangepaste kleding is een verademing voor zowel de zorgvrager als de zorgverlener.
externalId=zorgvrij-product-overview-1.2.1.1.4&componentUuid=78df7d0a-e67b-11e9-ba41-02e0da95504e&filter%5Bactive%5D=1&eN99CuZ7Eem6QQLg2pVQTg_filter%5Btags%5D=nieuw
ZorgVrij is er voor iedereen die op zoek is naar de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs. Het doel van ZorgVrij is om zorgbehoevenden, gehandicapten en ouderen met minder pijn aan- en uit te kleden. Steeds meer mensen krijgen te maken met lichamelijke of geestelijke problemen. Dit kan iemand beperken in de dagelijkse routine zoals met wassen, aan- en uitkleden en de toiletgang. De zorg voor deze mensen is dan ook vaak erg inspannend. Met aangepast kleding maakt ZorgVrij een einde aan deze problematiek. Modernere kleding, waarbij u vaak niet eens opmerkt dat het om aangepaste kleding gaat. ZorgVrij biedt speciale kleding voor ouderen, incontinentie kleding, scheurkleding, een hansop of romper voor volwassenen, rolstoeljassen en nog veel meer onder en bovenkleding.

Voor u is ZorgVrij kieskeurig, kritisch en streng op de kwaliteit van het assortiment. Laat kleding je niet hinderen. Voel je ZorgVrij met aangepaste kleding!