De beste nachthemden voor koude avonden | ZorgVrij | Aangepaste Kleding - Zorgvrij

Nieuws & Blogs

Blijf op de hoogte van ZorgVrij en lees hier onze meest recente blogs en nieuwsberichten.
08 dec 2020

De beste nachthemden voor koude avonden

In de winter neemt de temperatuur af en zeker ‘s nachts wordt het lastiger om de warmte te vinden. Ook binnen de patiëntenzorg kan dit voor lastige situaties zorgen. Bij ZorgVrij bieden wij nachthemden aan om zorgbehoevenden het zo comfortabel mogelijk te maken. In deze blog ontdekt u de voordelen van de nachthemden en wat er gedaan wordt om optimale comfort te bieden aan degene die het draagt.

  1. Nachthemden van ZorgVrij
  2. Nachthemd jersey overslag in het rugpand
  3. Nachthemd jersey open achterkant
  4. Bent u op zoek naar een passend nachthemd?

Nachthemden van ZorgVrij

Het aankleden van zorgbehoevenden in bed blijft lastig. Vanuit deze zorgvraag heeft ZorgVrij aangepaste nachthemden geïntroduceerd. De aangepaste nachthemden zijn geschikt voor mensen die lichamelijk beperkt zijn of zich moeilijk kunnen bewegen. Op dit moment bieden wij twee verschillende varianten aan die aanpasbaar zijn voor elk persoon. Allereerst bieden wij een nachthemd aan met een overslag in het rugpand en ten tweede een aangepast nachthemd met een open achterkant. Beide nachthemden zijn 100% gemaakt van katoen, waardoor veel warmte wordt geboden.

Nachthemd jersey overslag in het rugpand

Bij het nachthemd met de overslag in rugpand zit er aan de voorkant een klittenbandsluiting. Hierdoor ontstaat er ruimte rondom de borst. Daarnaast heeft het hemd een grote overslag aan de achterkant, waarbij bewegingsvrijheid wordt geboden. Het nachthemd wordt aangetrokken over het hoofd, zodat de bekken en billen niet opgetild hoeven te worden. Daarnaast is het hemd verkrijgbaar in diverse kleuren en maten, waardoor voor elke zorgbehoevende een gepast hemd te vinden is.

Nachthemd jersey open achterkant

Ook dit nachthemd is aanpasbaar in verschillende maten en kleuren. Het nachthemd wordt dichtgedaan door drukknopen aan de achterzijde en heeft een open achterkant. Het hemd wordt aangetrokken door het over een persoon heen te leggen en de knopen aan de achterkant dicht te drukken. Op deze manier hoeft de persoon in kwestie niet veel te bewegen. Net zoals bij het nachthemd met de overslag in het rugpand zit er een klittenbandsluiting aan de voorzijde, waardoor ruimte bij de borst gecreëerd wordt.

Bent u op zoek naar een passend nachthemd?

Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag mee met het uitzoeken van het perfecte nachthemd. Naast de nachthemden bieden wij andere aangepaste kleding aan, zoals anti-scheurkleding, hansop/plukpakken en body’s.

Lees ook deze interessante artikelen eens

externalId=zorgvrij-blogs-detail-1.1.2.1.2.1.1&filter[active]=1