De helpende hansops van ZorgVrij | ZorgVrij Aangepaste Kleding - Zorgvrij

Nieuws & Blogs

Blijf op de hoogte van ZorgVrij en lees hier onze meest recente blogs en nieuwsberichten.
29 jan 2021

De helpende hansops van ZorgVrij

Oncomfortabele slaapkleding is lastig voor zorgbehoevenden die ‘s nachts kleding of incontinentiemateriaal uittrekken. Als vervanger voor deze oncomfortabele nachtkleding biedt ZorgVrij verschillende Hansops aan. Een hansop, ook wel een smeerpak of plukpak genoemd, is een kledingstuk dat uit één geheel bestaat en is bedoeld voor mensen die ‘s nachts hun kleding of incontinentiemateriaal uittrekken. Ook helpt een hansop bij smeergedrag van de zorgbehoevende. Hansops bieden hulp aan zorgvragers en bieden een helpende hand aan de zorgverlener. In deze blog leest u meer over de verschillende Hansops van ZorgVrij.

Hansops van ZorgVrij

Het aankleden en verzorgen van zorgbehoevenden voor de nacht blijft lastig. Vanuit deze zorgvraag heeft ZorgVrij hansops geïntroduceerd. Hansops zijn beschikbaar in verschillende stoffen en modellen. Er kan gekozen worden voor vier verschillende stoffen:

Ook heeft ZorgVrij combi hansops in het assortiment. Deze hansops zijn uitermate geschikt om overdag aan te hebben. Alle hansops hebben een rits op de rug en/of in het kruis. Zodoende is het verschonen van het incontinentiemateriaal gemakkelijker.

Jersey

Binnen het assortiment heeft de jersey hansop de dunste en luchtigste stof. Wanneer het buiten warmer is, kan de jersey uitkomst bieden voor een comfortabele nacht. De jersey hansops van ZorgVrij komen in meerdere maten en soorten. Zo zijn ze beschikbaar met lange of korte mouwen, lange of korte pijp of met voeten. Alle jerseys zijn makkelijk aan- of uit te trekken door de ritssluiting op de rug.

ZorgVrij Jersey Blog

Tricot

Een tricot is iets warmer dan een jersey en is daarom uitermate geschikt voor de koudere seizoenen. De verschillende tricots van ZorgVrij zijn beschikbaar met lange mouwen en lange broekspijpen. Ook voor de jongere zorgbehoevenden is er geschikte nachtkleding, de tricots zijn namelijk ook beschikbaar voor kinderen.

ZorgVrij Tricot Blog Hansop

Badstof

De hansop gemaakt van badstof is de warmste uitvoering in het assortiment. Zeker in de winter raden wij deze uitvoering aan. De badstof hansop is geschikt voor mannen en vrouwen en is beschikbaar in meerdere maten en kleuren inclusief lange mouwen en lange pijpen. Bij deze hansop is het ook mogelijk om een rits bij het kruis te plaatsen om het incontinentiemateriaal makkelijk en snel te vervangen.

ZorgVrij Badstof Hansop

Dessin

Een dessin hansop is een meer modieuze keuze ten opzichte van de bovengenoemde hansops. Dit komt omdat er gebruik wordt gemaakt van verschillende printjes. De dessin hansop is gemaakt voor dames, heren en kinderen. De stof waar een dessin gebruik van maakt is ongeveer dezelfde dikte als die van een tricot. Ook deze variant is beschikbaar in meerdere uitvoeringen, zoals met lange of korte pijp of lange mouwen.

ZorgVrij Dessin

Combi

Wanneer een zorgbehoevende ook overdag onbedoeld incontinentiemateriaal uittrekt, is de combi hansop een mogelijkheid. Deze hansops zijn speciaal ontwikkeld als een modieuze optie voor overdag. De combi hansop ziet eruit als een pantalon en een blouse. In ons assortiment zijn verschillende varianten voor mannen en vrouwen te vinden.

Combi Zorgvrij Hansop

Bent u op zoek naar een hansop?

Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag met het uitzoeken van de perfecte hansop. Naast de hansops bieden wij ook andere aangepaste kleding aan, zoals anti-scheurkleding, nachthemden en body’s.

Lees ook deze interessante artikelen eens

externalId=zorgvrij-blogs-detail-1.1.2.1.2.1.1&filter[active]=1