Top 5 rolstoel herfstponcho’s | ZorgVrij - Zorgvrij

Nieuws & Blogs

Blijf op de hoogte van ZorgVrij en lees hier onze meest recente blogs en nieuwsberichten.
06 okt 2020

Top 5 rolstoel poncho’s voor in de herfst

Nu de zomer voorbij is zal de kou vaker om de hoek komen kijken. Als gebruiker van een rolstoel is dit natuurlijk vervelend. Bij ZorgVrij bieden wij Poncho’s aan om het voor u zo makkelijk mogelijk te maken om goed te kunnen bewegen in de kou. In deze blog leest u daarom de top 5 Poncho’s die u in onze webwinkel kunt vinden.

5. Poncho Fleece zonder mouwen en shawl kraag

Op nummer vijf staat de Fleece Poncho Zonder Mouwen. Deze poncho bevat geen mouwen en is daarom ideaal voor een rolstoelgebruiker die beperkt is met zijn armen. Door de fleece stof zit deze poncho comfortabel en voelt deze warm aan. Zeker in het begin van de herfst kan deze poncho gebruikt worden als jas. In de winter zal deze geschikt zijn als een warme trui.

5-poncho

4. Poncho fleece met mouwen en shawl kraag

De Poncho Fleece Met Mouwen en Shawl Kraag is ontzettend fijn wanneer u op zoek bent naar een poncho waarin de bewegingsvrijheid voorop staat. De Poncho is makkelijk om aan- en uit te trekken en is beschikbaar in verschillende uitvoeringen. De korte uitvoering valt over de heupen, de lange uitvoering op de knie en de extra lange variant valt op de enkels.

4-poncho

3. Poncho fleece zonder mouwen en hals rits

De Poncho Fleece zonder Mouwen en Hals Rits is in meerdere uitvoeringen beschikbaar. Zo is het mogelijk om deze poncho te bestellen als een zomeruitvoering en een winteruitvoering. In de zomer kan deze dunner geleverd worden met één laag fleece, in de winter zal de poncho een dubbele laag fleece bevatten. Daarnaast zit deze poncho comfortabel door de ritssluiting aan de hals. Deze kan open en dicht voor meer of minder verkoeling op het bovenlichaam.

3-poncho

2. Poncho fleece met mouwen en hals rits

De Poncho Fleece met Mouwen en Hals Rits is ideaal voor rolstoelgebruikers die op zoek zijn naar een poncho die comfortabel zit in de zomer én in de winter. Net zoals de variant zonder mouwen is deze poncho leverbaar in twee uitvoeringen. Deze poncho is leverbaar in drie verschillende lengtes:

  • kort valt tot de heupen
  • lang tot de knie
  • extra lang valt op de enkels.

2-poncho

1. Poncho jas zonder mouwen

Tot slot hebben we de Poncho Jas Zonder Mouwen. Deze poncho is gemaakt van thermische vulling, ideaal voor in de winter. Omdat deze poncho geen mouwen heeft biedt het extra veel warmte bij de armen die op het lichaam geplaatst zijn. Ook bij deze poncho zijn er drie verschillende uitvoeringen: XS-S, M-L-XL en tot slot een XXL-XXXL.

1-poncho

Bent u op zoek naar een bijpassende poncho?

Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag mee met het uitzoeken van de perfecte poncho. Naast poncho’s bieden wij ook Hansops, Body’s en andere kleding aan.

Lees ook deze interessante artikelen eens

externalId=zorgvrij-blogs-detail-1.1.2.1.2.1.1&filter[active]=1