Wij blijven bezorgen, zeker nu - ZorgVrij - Zorgvrij

Nieuws & Blogs

Blijf op de hoogte van ZorgVrij en lees hier onze meest recente blogs en nieuwsberichten.
17 mrt 2020

Wij blijven bezorgen, zeker nu

Ten eerste wensen wij u sterkte en gezondheid toe in deze periode.

Wij krijgen veel vragen over de webshop. Wij blijven, zeker nu, open voor bestellingen en vragen.

Juist in deze tijd, met alle maatregelen en situaties die gaande zijn, is het belangrijk goed op elkaar te letten. Bij ZorgVrij vinden we het belangrijk dat bestelde producten snel geleverd worden. In deze tijd verandert onze mening hierin niet. Ook nu zullen wij pakketten snel en veilig versturen zodat de producten op tijd bij u in huis zijn.

Wij zijn bereikbaar zoals u van ons gewend bent. Alhoewel het coronavirus ook op ZorgVrij invloed heeft hebben wij onze werkwijze zo ingericht dat de dienstverlening zoveel mogelijk hetzelfde blijft. Wij zijn als gebruikelijk telefonisch of per e-mail bereikbaar.

Bezorging door PostNL

Bezorgers bezorgen op standaard wijze de post, pakketten en andere zendingen voor onze klanten. Mocht daar verandering in komen of aanvullende maatregelen worden getroffen, dan brengen wij u daar direct van op de hoogte. Vanaf 16 maart tekent de bezorger na toestemming van de ontvanger voor de ontvangst. Dit doen we om het fysieke contact tussen mensen te minimaliseren. We vragen de ontvanger om de laatste 3 cijfers van het legitimatiebewijs te plaatsen in het handtekeningveld.

Lees ook deze interessante artikelen eens

externalId=zorgvrij-blogs-detail-1.1.2.1.2.1.1&filter[active]=1